Τύπος.

Greek International Woman Awards


"Από το πατρικό μου στα Χανιά μέχρι τη σχολή μου στην Πάτρα ή την Φλωρεντία, και όπου ακόμα και αν βρέθηκα ή βρίσκομαι, η τέχνη και η δημιουργία ήταν και είναι πάντα παρούσες.

Και κάπου ενδιάμεσα, το Τέχνημα, το εργαστήρι κοσμημάτων των γονιών μου, σπίθα και αφετηρία και για τη δική μου πορεία. Μια πορεία, στην οποία μέσα από κάθε μου έργο θέλω να συνδέω τις δυο μεγάλες μου αγάπες: το θέατρο και το κόσμημα. Και επειδή όταν αγαπάς κάτι, και το φροντίζεις, και θες να το βλέπεις να φτάνει ψηλά και μακριά, χαίρομαι που μέσα από τα κοσμήματά μου, η Κρήτη, η Ελλάδα, έφτασαν λίγο μακρύτερα, λίγο ψηλότερα.

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω γι’ αυτή τη διάκριση, και προσωπικά, και εκ μέρους των κοριτσιών που αποτελούν την ομάδα της KM Jewelry. Μια ομάδα γεμάτη φαντασία και πάθος, για ό,τι και αν δημιουργούμε.

Με αυτή την ευκαιρία, θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τη Μαρία Καστάνη, φίλη και συνεργάτιδα που αναγνώρισε τον ταλέντο μου και με καθοδήγησε στον χώρο της μόδας. Όλες εκείνες τις γυναίκες σε Ελλάδα και εξωτερικό, γυναίκες με δυναμισμό και αυτοπεποίθηση, που κάνουν τα κοσμήματά μας κομμάτι της εικόνας τους. Και φυσικά, τους γονείς μου, οδηγούς και συνοδοιπόρους μου σε κάθε φάση της ζωής μου, χάρη στους οποίους βρίσκομαι σε αυτή τη θέση.

Κλείνω με την ευχή, ακόμα περισσότερες Ελληνίδες να ονειρεύονται, να σχεδιάζουν, να δημιουργούν, και οι δικές τους επιτυχίες και διακρίσεις ν’ αποτελούν πυξίδα και οδηγό για την καθεμιά μας. Και αυτή η αλυσίδα, να μην σπάσει ποτέ.


Ευχαριστώ και πάλι."


Date: 04/2021

Source: Greek International Women Awardsuploaded pictureuploaded picture