ΕΛ

Φιλοσοφία.

Brand Bio

Brand Bio

Η Κατερίνα Μακρυγιάννη γεννήθηκε στα Χανιά της Κρήτης και μεγάλωσε σε μια οικογένεια όπου η τέχνη και οι καλλιτεχνικές ενασχολήσεις ήταν τρόπος ζωής.
Σπούδασε Θέατρο στο Πανεπιστήμιο Πατρών και έπειτα σχέδιο και χαρακτική στο Πανεπιστήμιο L’ Arti Orafe στη Φλωρεντία.
Το 1988, οι γονείς της Νίκος και Εύα Μακρυγιάννη άνοιξαν το «Τέχνημα», ένα εργαστήριο-μπουτίκ κοσμημάτων που ειδικεύεται σε μοναδικά χειροποίητα σχέδια, το οποίο γρήγορα έγινε μια εξαιρετικά επιτυχημένη επιχείρηση.
Η αγάπη της Κατερίνας για τις τέχνες και η κληρονομιά της οικογένειάς της, την οδήγησαν να επικεντρώσει τα ενδιαφέροντά της και την καριέρα της στον τομέα του σχεδιασμού και της παραγωγής κοσμημάτων.
Όπως και με τους γονείς της, το όχημά της ήταν το «Technima» που την οδήγησε στη δημιουργία της προσωπικής της επωνυμίας.

It’s an in-house family affair

Ο παράγοντας που βοήθησε το KM jewelry να γίνει γνωστό brand δεν είναι μόνο η μοναδικότητα του χαρακτήρα του αλλά και το γεγονός ότι η Κατερίνα και η ομάδα της συμμετέχουν τόσο στη διαδικασία σχεδιασμού όσο και κατασκευής. Η Κατερίνα έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια ομάδα που λειτουργεί σαν οικογένεια. Η ομάδα που τη βοηθάει απαρτίζεται απο κορίτσια που η ίδια η Κατερίνα εκπαίδευσε και μύησε στον κόσμο του κοσμήματος.

Need for expression

Need for expression

Η Κατερίνα έχει καταφέρει να αφήσει το στίγμα της στον κόσμο της μόδας με τα θεατρικά της κοσμήματα.
Τολμηρά σχέδια, καθαρές γραμμές, χρωματικοί συνδυασμοί που βλέπουμε στη φύση, με μια πινελιά χρυσού που έχει την ικανότητα να αγκαλιάζει ζεστά την ομορφιά των χρωμάτων και να την αναδεικνύει.
Αυτές είναι οι βασικές ιδέες που ακολουθεί η Κατερίνα σε κάθε συλλογή κοσμημάτων.

The essence of this world’s beauty in the form of jewelry

Τα κοσμήματα KM απευθύνονται σε δυνατές, ανεξάρτητες γυναίκες με αυτοπεποίθηση, που θέλουν να ξεχωρίζουν επιλέγοντας ένα κόσμημα που αφηγείται μια ιστορία μέσα από το τολμηρό χειροποίητο στυλ και τη λεπτή αισθητική του!

Φιλοσοφία