ΕΛ

Όροι Χρήσης

Όροι Χρήσης


 • Το  katerinamakriyianni.com αποτελεί εμπορική επωνυμία της ατομικής επιχείρησης “Αικατερίνη Μακρυγιάννη” με αριθμό ΓΕΜΗ 166905558000, ΑΦΜ 801951813 και έδρα στα Χανιά, Πατριάρχου Ιωαννικείου 17.


 • Η” Αικατερινη Μακρυγιαννη Ε.Ε.” και οι υπηρεσίες του katerinamakriyianni.com διατίθενται σύμφωνα με τους παρακάτω Όρους και Προϋποθέσεις και τους κανόνες που αναρτώνται στην ιστοσελίδα μας. Η” Αικατερινη Μακρυγιαννη Ε.Ε. ” διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών και αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει το παρόν κείμενο σε περίπτωση οποιαδήποτε αλλαγής ή προσθήκης στους όρους.


 • Η” Αικατερινη Μακρυγιαννη Ε.Ε.” δεν προσφέρει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της για αγορά, από παιδιά και ανήλικους κάτω των 18 ετών. Τα παιδικά προϊόντα που προσφέρουμε για αγορά, απευθύνονται αποκλειστικά για αγορά από ενήλικες και όχι από παιδιά ή ανηλίκους κάτω των 18 ετών. Εάν είστε κάτω των 18 ετών, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα μας μόνο με τη συμμετοχή και την έγκριση των γονέων – κηδεμόνων σας.


Παραγγελίες


 • Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται από την έδρα της επιχείρησης στα Χανιά . Οι τιμές και τα τιμολόγια είναι σε ευρώ και περιλαμβάνουν τον επίσημο Ελληνικό ΦΠΑ (Φόρος Προστιθέμενης Αξίας).


 • Όλες οι παραγγελίες υπόκεινται στην αποδοχή και τη διαθεσιμότητα της “Αικατερίνης Μακρυγιάννη Ε.Ε.”. Πριν την αποστολή εκτελείται ο τελικός έλεγχος ποιότητας μιας παραγγελίας ο οποίος μπορεί να μας αποτρέψει από την αποστολή ενός προϊόντος που δεν πληρεί τις προδιαγραφές ποιότητας μας. Σε αυτήν την περίπτωση ο πελάτης ενημερώνεται άμεσα και η παραγγελία μπορεί να ακυρωθεί.


 • Κάποια προϊόντα μπορεί να είναι διαθέσιμα μόνο κατόπιν αιτήματος, το οποίο σημαίνει ότι κατασκευάζονται βάση συγκεκριμένης παραγγελίας του πελάτη. Σε αυτή την περίπτωση το προϊόν θα έχει την ένδειξη “ΚΑΤΌΠΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ”. Ειδικές παραγγελίες δεν ακυρώνονται και δεν επιστρέφονται (εκτός σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος) και δεν ισχύει η αντικαταβολή ως τρόπος πληρωμής.


 • Έχει καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε οι περιγραφές, οι εικόνες και οι προδιαγραφές κάθε προϊόντος να είναι ακριβείς. Ωστόσο, καθώς τα πραγματικά χρώματα που βλέπετε εξαρτώνται από την οθόνη σας, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι η προβολή στην οθόνη σας, του κάθε σας χρώματος θα αντικατοπτρίζει με ακρίβεια το χρώμα των παραδιδόμενων προϊόντων.


Ακύρωση ή αλλαγή παραγγελίας


 • Για οποιαδήποτε ακύρωση παραγγελίας ή αλλαγή διεύθυνσης ή πληρωμής , μπορείτε να στείλετε email στο info@katerinamakriyianni.com. Αυτή η επιλογή είναι διαθέσιμη μέχρι τη στιγμή που ενημερώνεστε για την αποστολή της παραγγελίας σας μέσω e-mail. Μετά από αυτό το σημείο δεν υπάρχει δυνατότητα για ακυρώσεις ή αλλαγές στην παραγγελία σας.


Τρόποι πληρωμής


Οι ακόλουθοι τρόποι πληρωμής γίνονται δεκτοί:


 • Πιστωτική ή Χρεωστική Κάρτα
  Όλες οι συναλλαγές με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα πραγματοποιούνται στην ασφαλή πλατφόρμα της Εθνικής Τράπεζας που δέχεται VISA – MASTERCARD – MAESTRO.
 • Στοιχεία πιστωτικών καρτών, σας ζητούνται κατά την ολοκλήρωση των παραγγελιών σας εφόσον επιλέξετε τον σχετικό τρόπο πληρωμής και αφορούν αποκλειστικά την ηλεκτρονική διαβίβαση τους, μέσω ασφαλούς περιβάλλοντος προς το τραπεζικό ίδρυμα για την ολοκλήρωση της πληρωμής σας και μόνο.
 • Η “ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ Ε.Ε.” δεν αποθηκεύει κανένα στοιχείο πιστωτικών/χρεωστικών καρτών στα συστήματα της. Για την υλοποίηση της υπηρεσίας πιστοποίησης κατόχου κάρτας, ενδέχεται να απαιτηθεί η μεταφορά στοιχείων της κάρτας σας, σε τρίτο πάροχο, συνεργαζόμενο με την τράπεζα η οποία υλοποιεί την ολοκλήρωση της διαδικασίας πληρωμής μέσω κάρτας.
 • Εώς 12 άτοκες δόσεις διατίθενται για αγορές από το 1ο ευρώ με τις ελληνικές πιστωτικές κάρτες της Εθνικής Τράπεζας, Εθνικής Τράπεζας Κύπρου, Τράπεζας Πειραιώς, Alpha Bank, Eurobank, Attica bank την Επενδυτική Τράπεζα της Ελλάδος.
 • PayPal
  Η “Αικατερίνη Μακρυγιάννη Ε.Ε.” δέχεται πληρωμές μέσω PayPal λογαριασμούς και διατηρεί το δικαίωμα να αποστείλει τις παραγγελίες μόνο στην διεύθυνση που επιβεβαιώνεται από το λογαριασμό Paypal που έχει καταχωρηθεί
 • Τραπεζική Κατάθεση
  Πληρωμές με έμβασμα γίνονται δεκτές στον ακόλουθο τραπεζικό λογαριασμό:Τράπεζα: Εθνική Τράπεζα
 • IBAN: GR5901104890000048940403925
  SWIFT: ETHNGRAA
  Δικαιούχος: Μακρυγιάννη Αικατερίνη του Νικολάου
 • Το ποσό που εισπράττεται στον λογαριασμό της Αικατερίνης Μακρυγιάννη Ε.Ε. θα πρέπει να αντιστοιχεί στο ακριβές αντίτιμο της παραγγελίας σας. Τυχόν τραπεζικά έξοδα θα πρέπει να καλύπτονται από τον πελάτη. Παρακαλείστε να αναφέρετε τον αριθμό της παραγγελίας σας στην πληρωμή σας για να αποφευχθούν καθυστερήσεις. Επίσης, σημειώστε ότι η παραγγελία σας θα διεκπεραιωθεί μόλις επιβεβαιωθεί η πληρωμή σας. Αυτό μπορεί να διαρκέσει έως 2 εργάσιμες ημέρες, ανάλογα με τη διαδικασία της
  τράπεζας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε την επιβεβαίωση της πληρωμής σας στο  info@katerinamakriyianni.com  για την άμεση διεκπεραίωση της παραγγελίας σας.


Φροντίδα προϊόντων - Εγγύηση - Επισκευή


 • Η Αικατερίνη Μακρυγιάννη σχεδιάζει και κατασκευάζει χειροποίητα προϊόντα από ασήμι, χρυσό, μπρούτζο, αρζαντό, χαλκό κ.α. Η φροντίδα αυτών παρατείνει την εμφάνιση της αρχικής τους κατάστασης.


 • Τα κοσμήματα από οξειδωμένο ασήμι και Vermeil gold 24 καρατίων(Ντουμπλαρισμένο χρυσό: λεπτό φύλλο χρυσού 24kt πάνω σε ασήμι ή μπρούτζο) αλλοιώνονται κατά την πάροδο του χρόνου εξαιτίας της πολύ συχνής χρήσης, της επαφής τους με σκληρές επιφάνειες, με προϊόντα που περιέχουν χημικά, με τον ιδρώτα κ.α.


 • Αποφύγετε την επαφή αυτών των κοσμημάτων, οπότε αυτό είναι δυνατόν, με θαλασσινό νερό και με προϊόντα που περιέχουν χημικά, όπως τα καλλυντικά προϊόντα και καθαριστικά.


 • Σας συμβουλεύουμε να μην χρησιμοποιείται τα κοσμήματα κατά την χρήση του μπάνιου, της πισίνας, μέσα στη θάλασσα, την σάουνα και το χαμάμ, καθώς και στις δουλειές του σπιτιού.


 • Εγγυόμαστε ότι τα κομμάτια της Αικατερίνης Μακρυγιάννη είναι χειροποίητα με την καλύτερη ποιότητα, ωστόσο μπορεί να προκύψουν βλάβες με την πάροδο του χρόνου. Η Αικατερίνη Μακρυγιάννη προσφέρει δωρεάν επισκευές για 12 μήνες από την αγορά για ζημιές που προκαλούνται από την κανονική χρήση. Ωστόσο, δεν περιλαμβάνονται ζημίες που σχετίζονται με ακατάλληλο χειρισμό, ανωτέρα βία ή άλλους παράγοντες. Η εγγύηση δεν ισχύει αν το προϊόν επισκευάζεται από μη εξουσιοδοτημένο τεχνικό. Μετά την περίοδο των 12 μηνών μπορεί να υπάρξει χρέωση επισκευής.


 • Ο πελάτης φέρει το κόστος αποστολής του προϊόντος από και προς τον τόπο επισκευής. Τα έξοδα αποστολής δεν επιστρέφονται.


Ιδιοκτησία Δικαιωμάτων


 • Η “Αικατερίνη Μακρυγιάννη Ε.Ε.” διατηρεί όλα τα δικαιώματα ιδιοκτησίας για όλα τα προϊόντα που εμφανίζονται σε αυτόν τον ιστότοπο, συμπεριλαμβανομένου του σχεδιασμού, των σχεδίων, των σχημάτων και της χρήσης των υλικών που αποτελούν το τελικό προϊόν. Οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη προσπάθεια αντιγραφής, αναπαραγωγής, μετάδοσης, δημοσίευσης, προβολής, διανομής, εμπορικής εκμετάλλευσης απαγορεύεται αυστηρά και θα διώκεται από ελληνικούς ευρωπαϊκούς και διεθνείς νόμους.


 • Όλα τα περιεχόμενα στον ιστότοπό μας, συμπεριλαμβανομένων των κειμένων, των γραφικών, των λογοτύπων, των εικονιδίων κουμπιών, των εικόνων και του λογισμικού, είναι ιδιοκτησία της “Αικατερίνης Μακρυγιάννη” και προστατεύονται από τους ελληνικούς, ευρωπαϊκούς και διεθνείς νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας.


 • Επιτρέπεται η χρήση των δεδομένων υλικού και του περιεχομένου αυτού του ιστότοπου μόνο για προσωπική σας χρήση για την τοποθέτηση παραγγελιών μέσω της ιστοσελίδας www.katerinamakriyianni.com και δεν επιτρέπεται η αντιγραφή, η αναπαραγωγή, η μετάδοση, η δημοσίευση, η προβολή, η διανομή, η εμπορική εκμετάλλευση, ή να δημιουργήσετε παράγωγα έργα οποιωνδήποτε σημαντικών δεδομένων και περιεχομένου στον ιστότοπο χωρίς την προηγούμενη έγγραφη άδειά μας.


 • Οποιαδήποτε άλλη χρήση του δικτυακού μας τόπου, ενδεικτικά αλλά όχι αποκλειστικά με την απόσπαση, διανομή, τροποποίηση ή κατάργηση οποιουδήποτε περιεχομένου του, απαγορεύεται χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

 

Εφαρμοστέο Δίκαιο και Δικαιοδοσία


 • Η εγκυρότητα και η εκτέλεση αυτών των Όρων διέπονται αποκλειστικά από την ελληνική νομοθεσία και τα μέρη υποβάλλουν στην αποκλειστική δικαιοδοσία των Δικαστηρίων στην τοποθεσία της έδρας της επιχείρησης σε περίπτωση δικαστικών διαδικασιών που προκύπτουν από οποιαδήποτε διαφορά.

Κρυπτογράφηση 


Η «Αικατερίνη Μακρυγιάννη Ε.Ε.» χρησιμοποιεί ένα σύστημα, το οποίο αποκρυπτογραφεί πρώτα τις πληροφορίες που λαμβάνει, χρησιμοποιώντας το ίδιο κλειδί (έχει προκαθοριστεί με την έναρξη της σύνδεσής σας με την υπηρεσία) και στη συνέχεια προβαίνει σε επεξεργασία αυτών των πληροφοριών. Με την ίδια διαδικασία αποκρυπτογράφησης τα συστήματα της επιχείρησης «Αικατερίνη Μακρυγιάννη Ε.Ε.»  αποστέλλουν πληροφορίες και σε εσάς. Επίσης πρέπει να γνωρίζετε ότι σε οποιοδήποτε σημείο του site εισάγετε προσωπικά δεδομένα (password, πιστωτικές κάρτες, τηλέφωνα, διευθύνσεις κ.λπ.) υπάρχει κρυπτογράφηση SSL 256-bit. Για να γίνει περισσότερο κατανοητό τι είναι η κρυπτογράφηση σας γνωρίζουμε ότι πρόκειται για ένα τρόπο κωδικοποίησης των πληροφοριών μέχρι αυτές να φτάσουν στους αποδέκτες τους, οι οποίοι με τη σειρά τους μπορούν να την αποκωδικοποιήσουν με τη χρήση του κατάλληλου κλειδιού. Πιο συγκεκριμένα, κάθε φορά που παραγγέλνετε και αφού έχετε συνδεθεί με το username και τον προσωπικό σας κωδικό στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, όλη η επικοινωνία ανάμεσα στον υπολογιστή σας και τα συστήματα της επιχείρησης «Αικατερίνη Μακρυγιάννη Ε.Ε.» κρυπτογραφούνται με χρήση κλειδιού 256 bits. Με άλλα λόγια, κάθε φορά που στέλνετε πληροφορίες στο σύστημα , ο browser σας τις αποκρυπτογραφεί πρώτα με χρήση κλειδιού 256bit και στη συνέχεια τις στέλνει στο σύστημα.